Skip to content

Samarbete

tree-divider

Vi samarbetar med ett stort antal entreprenörer inom skog, lantbruk och fastigheter.  Vi uppskattar att entreprenörerna och experterna finns i vårt närområde och försöker välja dem i första hand, beroende på kompetens. När det gäller upplevelser så samarbetar vi bl.a. med följande företag. Besök gärna deras respektive hemsidor.

Häckeberga Slott ligger på en av holmarna i Häckeberga sjön. Här erbjuds konferens, bekvämt boende och en restaurang med höga ambitioner som ger gastronomiska upplevelser både till vardag och till fest. Njut av slottet och den vackra miljön.

RA Äventyr & Utveckling
Häckeberga Äventyrscamp ligger i storslaget vacker natur på en avskild holme i Häckebergasjön. Här arrangeras naturnära upplevelser, grupputveckling, äventyrliga utmaningar och kreativ avkoppling. RA Äventyr & Utveckling kan erbjuda kreativa och syrerika möten i naturen med tak över huvudet, god mat i fantastisk natur och övernattning i slott eller koja.

Time2learn erbjuder fårvallning som ett verktyg för att utvärdera gruppers/individers utvecklingspotential. Genom anpassade övningar i fårhagen på Häckeberga ger Marianne Klima underlag till ledarskapsutvecklare, coacher, grupputvecklare eller gruppledare för att ytterligare utveckla och ge stöd åt grupper eller individer i deras utveckling.