Skip to content

Fastigheter Bevarar och utvecklar

Fastighetsförvaltningen är omfattande. Vårt mål är att ta vara på och utveckla ”husen” på långsiktigt bästa sätt. Vi vill erbjuda rätt standard till rätt pris.

Här finns ca 45 hyresbostäder av varierande storlek där alla hyrs ut för permanentboende, kontorslokaler och ekonomibyggnader där ytan utgör 15000 m2.

Till största delen används ekonomibyggnaderna i den egna verksamheten men 15 av dessa lokaler hyrs ut. 

Om man är intresserad av att hyra bostad eller annan lokal på Häckeberga kan man skicka en intresseanmälan där det framgår kontaktuppgifter och övrig information som underlättar för oss att hitta rätt objekt till er. För bostäderna underlättar det att man uppger önskemål om storlek och antal rum. Familjeförhållande och om ev. husdjur finns eller om ekonomibyggnader eller uthus önskas. Intresseanmälningarna behåller vi i sex månader. Om något blir ledigt under denna tid och passar era önskemål så tar vi kontakt med er. I annat fall får man förnya sin intresseanmälan.

Flertalet av byggnaderna är uppförda under 1800-tal och tidigt 1900-tal. Vi ser dem som viktiga inslag i landskapet och gör mycket för att bevara dem. Åldern innebär dock ökade underhållskostnader. Under de senaste 15 åren har vi förbättrat uppvärmningsmöjligheterna. Flertalet bostäder har nu fjärrvärme från våra flispannor eller jordvärme. Vattenförsörjningen kommer via djupborrar och grävda brunnar.

Skriv en intresseanmälan, och vi återkommer inom kort.

Intresseanmälan för fastigheter

tree-divider
tree-divider